📺 Trendi: a kormányszóvivő videójában egy B*szni fogok című orosz–kazah szám szól

Szentkirályi Alexandra szögesdrótos, határkerítést rendőrökkel együtt megtekintő videója alatt egy kazah rapper azt ordítja sokszor egymás után, hogy „b*szni fogok és tartalmat tolni”, illetve hogy „a szuka érti a stílusomat és a szlenget”.

@alexandra.szentkiralyi Határszemle #border #hatar #fy #foryou #fyp #fouryoupage #magyartiktok #nekedbelegyen #szentkiralyialexandra ♬ Я буду ебать – MOREART

A kormányszóvivő TikTok-csatornát indított, feltehetően azért, hogy a Fidesz által eddig kevésbé megszólított fiatal réteget is elérhessék. A 444 vette észre, hogy Szentkirályi nemrég a határkerítés fontosságáról szóló videót töltött fel a platformra, ehhez pedig egy, a közösségi oldalon népszerű orosz-kazah nyelvű számot választott aláfestő zenének. Ez nem bizonyult a legjobb ötletnek, hiszen Moreart és IHI dalának címe Я буду ебать, ami azt jelenti, ‘B*szni fogok’, és tartalma is hasonlóan obszcén:

„B*szni fogok és tartalmat tolni

Olyan ez most, mint egy comeback

A szuka érti a stílusomat és a szlenget

B*szni fogom, mint a dollár a tengét.”

(A tenge Kazahsztán hivatalos pénzneme.)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »