Túlterhelt volt a rendszer, nem tudták beadni a pályázatukat az uniós támogatásra

,,Elég botrányosan indult” az a pályázat, amely a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások számára juttatna pénzt a a 2021-2027-es ciklusban uniós forrásból – írja a 444.hu.

A lap beszámolója szerint többször is módosították a határidőt, végül július 12. lett a dátum. Reggel 8-kor nyitották meg a pályázási lehetőséget, de a hirtelen nagy érdeklődés miatt túlterheltté vált a rendszer. Ezért sokan hiába próbálkoztak, nem tudtak belépni, vagy ha mégis, akkor kidobta őket a felület, így sokan hiába igyekeztek már előre feltölteni az adatokat, sikertelenül próbálkoztak.

Egy pályázó a portálnak arról számolt be, hogy várható volt a tömeges érdeklődés, mert a járvány ellenére nem nagyon volt más forrás a KKV-k részére. Sokan ebből a forrásból akartak továbblépni, fejleszteni. Új elem volt, hogy a rendelkezésre álló keretösszeg 130 százalékánál lezárt a rendszer.

Ez 14 perc alatt be is következett, miközben sokan be sem tudtak lépni.

Egy pályázó szerint már csak az októberi újabb pályázásra lesz majd lehetőségük, de akkor várhatóan még többen próbálkoznak majd, mert most ,,kivártak„.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink