Tűzifát osztott szét az Angyalsóhaj Alapítvány a Givaudannak köszönhetően

Két és félmillió forint értékű tűzifát osztott szét alapítványunk a rászorulóknak. A makói Givaudan gyár nagylelkű, felajánlásának köszönhetően 50 családnak tudtunk egyenként 5 mázsa tűzifa adományt juttatni – adta hírül a polgármester férjéhez köthető alapítvány a héten.

Farkas Éva szerint a Givaudan Hungary Kft. társadalmi felelősség vállalása példaértékű, hiszen több alkalommal is segítettek felajánlásaikkal. Civil szervezeteket, sportegyesületeket szponzoráltak, menekülteket segítettek, a pedagógusok jutalmazását támogatták az év folyamán.

Fát most azok kaptak, akik az utóbbi időben a polgármesteri hivatal hatósági osztályán vagy a polgármesteri, illetve a képviselői fogadóórák valamelyikén segítséget kértek.

Csikota József, a kuratórium tagja úgy fogalmazott: nagyon boldog, hogy az alapítványnak sikerül különböző adományokkal segíteni az adventi időszakban az embereket. – Úgy gondolom, hogy a meleg szoba fontos minden család számára, hogy minél boldogabban, szeretetteljesebben tudják megélni az ünnepeket – fogalmazott.

(Fotó: Angyalsóhaj Alapítvány oldala)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink