Úgy tűnik, csak az előző polgármester idején volt baj a fű hossza Csanádpalotán

,,Gratulálok az önkormányzat munkájához. A korábbi években folyamatos kritizálás érte az aktuális polgármestereket, hogy milyen trehány munkát végeznek a dolgozók, ha a közterületeken a fű mérete a 10 cm-t meghaladta, hát most igazán szét lehet nézni a településen, hogy mennyire van rendben tartva” – írta az egyik csanádpalotai csoportban ironikusan egy helyi lakos.

Csaba úgy fogalmazott: a Kelemen László parkot különösen tudták kritizálni az elmúlt pár évben, de most érdekes módon senkit nem érdekel, hogy milyen állapotban van. Igaz, nem a közmunkások hibája, hiszen ők is tudják, hogy egy nap alatt rendbe lehet tenni az egészet, de úgy látszik, hogy

a mostani vezetőséget csak a korábbi években zavarta a ,,rendetlen” környezet, amióta ők vannak hatalmon minden megfelelő, szép és jó.

Csatolt egy pár képet is az emlékparkról, hogy az ünnep alkalmából hogyan (nem) sikerült rendbe rakni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Pilinszky János a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője, Baumgarten-díjas, József Attila-díjas és Kossuth-díjas.

Tovább »

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »