Úgy tűnik, csak az előző polgármester idején volt baj a fű hossza Csanádpalotán

,,Gratulálok az önkormányzat munkájához. A korábbi években folyamatos kritizálás érte az aktuális polgármestereket, hogy milyen trehány munkát végeznek a dolgozók, ha a közterületeken a fű mérete a 10 cm-t meghaladta, hát most igazán szét lehet nézni a településen, hogy mennyire van rendben tartva” – írta az egyik csanádpalotai csoportban ironikusan egy helyi lakos.

Csaba úgy fogalmazott: a Kelemen László parkot különösen tudták kritizálni az elmúlt pár évben, de most érdekes módon senkit nem érdekel, hogy milyen állapotban van. Igaz, nem a közmunkások hibája, hiszen ők is tudják, hogy egy nap alatt rendbe lehet tenni az egészet, de úgy látszik, hogy

a mostani vezetőséget csak a korábbi években zavarta a ,,rendetlen” környezet, amióta ők vannak hatalmon minden megfelelő, szép és jó.

Csatolt egy pár képet is az emlékparkról, hogy az ünnep alkalmából hogyan (nem) sikerült rendbe rakni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Zajlik a makói szakrendelő felújítása

Uniós támogatással, csaknem 300 millió forintból korszerűsítik a járóbeteg-szakellátást a makói és a hódmezővásárhelyi kórházban – tájékoztatta a Hódmezővásárhelyi-Makói Egészségügyi Ellátó Központ az MTI-t.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink