Új autót kapott a kiszombori polgárőrség

Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke 10 db Suzuki Vitara hybrid gépjárművet adott át a tagszervezetek részére. Valamennyi járművet az államhatár mellett lévő megyei, illetve polgárőr egyesületek kapták meg, így egyet a Kiszombori Polgárőr Egyesület vehetett át, a másik pedig a Megyei Szövetség üzemeltetésébe került.

Az átadás során az OPSZ elnöke beszédében kiemelte, hogy az új járművek átadásával tovább kívánják erősíteni a polgárőrség határvédelmi szolgálatokat – számolt be róla a megyei szövetség honlapja. Az érintett személyautók felszereltsége átlag feletti komfortfokozatú.

Kis Róbert, a kiszombori egyesület elnöke rendkívüli örömmel vette át a gépjárművet, melyért személyesen is köszönetet mondott Túrósnak. A feladatok súlya miatt kettő darab személygépkocsit használtak, mely a terepviszonyokra nem volt alkalmas. Az új, magas építésű járművel viszont a határterületek földútjain is kiválóan tudnak manőverezni – olvasható a csmpszsz.hu-n.

(Fotó: polgárőrség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Mégsincs béke? A kiszombori polgármester támogatója Facebookon gyalázza az egyik képviselőt

Akinek néha a Makón élek nevű csoport színvonala és hangneme túl sok, az még nem találkozott a Kiszomboron élek csoporttal. A hétvégén Szirbik Imre egyik támogatója alázta Endrész Erzsébetet, a község díszpolgárát, önkormányzati képviselőt – a poszt egész hétvégén elérhető volt és még cikkünk írásakor is megtalálható.

Tovább olvasom »