Új autót kapott a kiszombori polgárőrség

Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke 10 db Suzuki Vitara hybrid gépjárművet adott át a tagszervezetek részére. Valamennyi járművet az államhatár mellett lévő megyei, illetve polgárőr egyesületek kapták meg, így egyet a Kiszombori Polgárőr Egyesület vehetett át, a másik pedig a Megyei Szövetség üzemeltetésébe került.

Az átadás során az OPSZ elnöke beszédében kiemelte, hogy az új járművek átadásával tovább kívánják erősíteni a polgárőrség határvédelmi szolgálatokat – számolt be róla a megyei szövetség honlapja. Az érintett személyautók felszereltsége átlag feletti komfortfokozatú.

Kis Róbert, a kiszombori egyesület elnöke rendkívüli örömmel vette át a gépjárművet, melyért személyesen is köszönetet mondott Túrósnak. A feladatok súlya miatt kettő darab személygépkocsit használtak, mely a terepviszonyokra nem volt alkalmas. Az új, magas építésű járművel viszont a határterületek földútjain is kiválóan tudnak manőverezni – olvasható a csmpszsz.hu-n.

(Fotó: polgárőrség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »