Új elnöke lett a királyhegyesi polgárőröknek

A Királyhegyesei Polgárőr Egyesület szombaton tartotta éves közgyűlését, ahol a tisztújítást is végrehajtották.

A Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének honlapja szerint Csikota Antal egyesületi elnök beszámolójában arról beszélt, több mint kétezerötszáz órát teljesítettek szolgálatban tavaly. A pandémiás helyzetben is megpróbáltak helytállni, segítették a szociális hálózat és a háziorvosok munkáját. Kiemelt figyelmet fordítottak a belterületen és a külterületeken élőkre, ha kellett segítettek a rászorulóknak is. Biztosították az ünnepségek, rendezvények zavartalan lebonyolítását.

Az elnökségnek lejárt a mandátuma, Csikota nem vállalta tovább az elnöki teendők ellátását, de tagságát nem kívánta megszüntetni. A közgyűlés egyhangúlag tiszteletbeli elnökké választotta Csikota Antalt. Új elnöknek pedig Haizer Lászlót választották. 2016-ban jelentkezett a polgárőr egyesületbe tagnak azzal a céllal, hogy szeretne tenni azért a településért, ahol él és segíteni az embereknek, közbiztonság érzetüket javítani. Elnökhelyettesnek Miklós Imrét, Titkárnak Antal Ferencet választotta meg a közgyűlés.

A közgyűlésen részvevő Horvát Lajos polgármester megköszönte a régi elnöknek a tizennyolc évi elnöki munkáját és reményét fejezte ki, hogy a jövőben is számíthatnak a segítő készségére. Megköszönte a településen harminc éve működő polgárőrség munkáját is.

(Fotó: Polgárőrség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Pósa Lajos, költő, meseíró, dalszerző, a magyar gyermekirodalom klasszikusa.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink