📷 Új igazgatóval kezdte a tanévet a makói Juhász Gyula

Kovács Tibor másik intézményben folytatja munkáját, az ő igazgatói tevékenységét is megköszönték a Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola pénteki évnyitóján, amelynek a Belvárosi Református Templom adott otthont.

Zajosak lesznek ismét az osztálytermek, 179 napon át. 282 tanulóval, 8 osztállyal kezdjük a tanévet. A legfontosabb, hogy szeretettel jöjjetek iskolába és motiváltak legyetek – fogalmazott Aszódiné Pernye Szilvia. A megbízott igazgató beszélt arról is, a kilencedikesek most lépik át először az iskola kapuját diákként és izgalommal, de büszkességgel ülnek most itt.

Elbúcsúzott az iskola egykori igazgatójától is, köszönetet mondott Kovács Tibornak az időt, energiát, fáradtságot nem nélkülöző munkájáért, empatikus törődéséséért, támogatásáért. További sikereket kívánt neki.

A Makó-Belvárosi Református Egyházközség elnöklelkésze, Kondrát Zoltán is rövid beszédében Kovács Tibort méltatta. Felidézte: 2018 őszén még nem sejthette, hogy milyen feladatok várnak rá. Így az iskola átszervezése a szakképzési törvény változása miatt; az online oktatás és az iskolai élet megszervezése a covid alatt; illetve a hosszú ideig tartó építkezés miatt.

Kondrát szerint sok segítője és munkatársa volt Kovács Tibornak, de ők egy dolgot nem tehetnek meg: a felelősség terhét nem vehették le a válláról. Így megköszönte neki ezt és a sok munkát, amit az iskoláért tett.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink