Új játszóteret avattak Maroslelén

Egy tavaly elnyert Magyar Falu Program pályázatnak köszönhetően megépülhetett Maroslele harmadik játszótere a Hősök terén.

A tér mindig is központi szerepet töltött be, hiszen már évtizedekkel korábban is piactere volt a falunak. Néhány éve itt megépült az új termelői piac épülete, ide telepítették a sportparkot, most pedig ide került a játszótér – fejtette ki köszöntőjében Drimba Tibor polgármester. Megköszönte Lázár János országgyűlési képviselő és a játszótér telepítését segítő maroslelei szülők segítségét.

Összesen 5 millió forint volt és hat játszóeszközt, valamint asztalt, padokat és hulladékgyűjtőt helyeztek ki.

(Fotó: Maroslele Könyvtár)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

10 év múlva ki fog tanítani rólam? – kérdezte a makói Kossuth

Az elmúlt napokban a Momentum húsz Csongrád-Csanád megyei településen helyezett el figyelemfelhívó plakátokat köztéri szobrokon és emlékműveken, hogy felhívják a figyelmet az oktatás válságára: pár éven belül könnyen előfordulhat, hogy nem lesz, aki nemzeti nagyjainkat, iróinkat, költőinket, helyi hőseinket bemutassa a jövő generációjának.

Tovább olvasom »