Új jegyző Kübekházán, Tiszaszigeten, Ferencszálláson és Klárafalván

A Kübekházi Közös Hivatalhoz tartó négy település (Tiszasziget, Klárafalva, Ferencszállás és Kübekháza) polgármesterei a közös megegyezéssel leköszönő Angyal Zsolt helyére, május 2-től Borkáné Dr. Gulyás Zsuzsát választották jegyzővé, a három pályázó közül egyhangúlag választották ki.

Borkáné Dr. Gulyás Zsuzsa 41 éves, háromgyermekes édesanya, férje ismert szegedi vállalkozó. Jogi egyetemi diplomáját 2005-ben „summa cum laude” minősítéssel szerezte. Jogi és közigazgatási szakvizsgával rendelkezik, angol és német nyelven beszél. Dolgozott a Pénzügyminisztériumban, a Csongrád Megyei Kormányhivatalnál, közel három éve pedig Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala alkalmazásában, mint ingatlangazdálkodási ügyintéző áll – számolt be róla a Kübekháza Hírszolgálat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

91 éve hunyt el Ferenczi Sándor orvos, pszichoanalitikus, a magyar pszichoanalitikai iskola megteremtője.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »