Új jegyző Kübekházán, Tiszaszigeten, Ferencszálláson és Klárafalván

A Kübekházi Közös Hivatalhoz tartó négy település (Tiszasziget, Klárafalva, Ferencszállás és Kübekháza) polgármesterei a közös megegyezéssel leköszönő Angyal Zsolt helyére, május 2-től Borkáné Dr. Gulyás Zsuzsát választották jegyzővé, a három pályázó közül egyhangúlag választották ki.

Borkáné Dr. Gulyás Zsuzsa 41 éves, háromgyermekes édesanya, férje ismert szegedi vállalkozó. Jogi egyetemi diplomáját 2005-ben „summa cum laude” minősítéssel szerezte. Jogi és közigazgatási szakvizsgával rendelkezik, angol és német nyelven beszél. Dolgozott a Pénzügyminisztériumban, a Csongrád Megyei Kormányhivatalnál, közel három éve pedig Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala alkalmazásában, mint ingatlangazdálkodási ügyintéző áll – számolt be róla a Kübekháza Hírszolgálat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink