Új névvel és új célokkal folytatja a Jobbik

A Jobbik Kongresszusa a szombati nap folyamán arról szavazott, hogy a párt új névvel folytatja a politikai tevékenységét. Mostantól Jobbik – Konzervatívok néven folytatják.

Szombati sajtóközleményükben kifejtették:

„Annak a politikának, amit a Fidesz folytat, semmi köze a hagyományok tiszteletéhez. Orbán Viktor elárulta Európát és arra készül, hogy kivezeti Magyarországot az EU-ból, hogy aztán korlátlanul uralkodhasson, orosz segítséggel.

A Jobbik-Konzervatívok párt azonban nem fogja tétlenül nézni, hogy orosz vazallusállamot hozzon létre Magyarországból a jelenlegi miniszterelnök pusztán azért, hogy a hatalmát és a 13 év alatt összeharácsolt vagyonát biztonságban tudja.

Európa hetven éve a biztonságot, a szabadságot és a jólétet jelenti. A Jobbik-Konzervatívok mindent megtesz azért, hogy megakadályozza azt a nemzeti tragédiát, amit a Huxit jelentene. Európa kiállt a szabadság, a demokrácia és az emberi méltóság mellett, amelyet Putyin előbb Ukrajnában, majd egész Európában le akar rombolni. Vannak azonban olyan politikusok, akik az orosz vérengzés felelőseit közelebb érzik magukhoz, mint a szabad világ vezetőit. Közéjük tartozik Orbán Viktor, aki nyíltan azon dolgozik, hogy a moszkvai érdekeket kiszolgálva gyengítse az Európai Uniót. Ő letérítené hazánkat arról az európai útról, amelyért oly sok magyar áldozta életét történelmünk során. Ezzel a lépésével magyar családok és dolgozó magyar emberek millióinak életét és jövőjét tenné tönkre.

A Jobbik-Konzervatívok olyan Magyarországot ígér a magyar embereknek, amely nem tér vissza az önkényuralom útjára, ahol a politikai szélsőségek szekértáboros harca helyett nyugalom és kiszámíthatóság segíti a fejlődést, ahol békés építkezés zajlik, ahol a munka alapozza meg a sikert, ahol a tanítás és a tanulás megbecsülés tárgya, ahol az emberek nem félnek elmondani a véleményüket.

Magyarország egyetlen nemzeti konzervatív pártja a mai közgyűlésén hitet tett Európa, a normális élet és az emberi méltóság mellett” – írták.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Már a makói Sparban is elérhető a Munch-ételmentés

Féléves tesztelést követően mostantól valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházban bekapcsolódhatnak a vevők a tudatos élelmiszermentés folyamatába a Munch-applikációval, amelyen keresztül akár 66 százalékkal olcsóbban, gyorsan és kényelmesen juthatnak hozzá jó minőségű élelmiszerekhez – írja közös közleményében a SPAR Magyarország és a Munch Europe.

Tovább »

📺 Makói nagycsoportos ovisok a biztonságos közlekedéssel ismerkedtek

Május 16-án indított útjára egy 10 állomásos road-showt a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával. Ennek részeként nagycsoportos óvodások számára szerveznek közlekedésbiztonsági programokat, ma a hetedik helyszínre érkeztek, Makóra.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: A hét elején még esőre számíthatunk

Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. A hét második fele szárazabbnak ígérkezik, csak elszórtan lehet zápor, zivatar, és a hőmérséklet csúcsértéke az átmeneti visszaesést követően a hét végére ismét megközelíti a 30 Celsius-fokot

Tovább olvasom »