Új névvel és új célokkal folytatja a Jobbik

A Jobbik Kongresszusa a szombati nap folyamán arról szavazott, hogy a párt új névvel folytatja a politikai tevékenységét. Mostantól Jobbik – Konzervatívok néven folytatják.

Szombati sajtóközleményükben kifejtették:

„Annak a politikának, amit a Fidesz folytat, semmi köze a hagyományok tiszteletéhez. Orbán Viktor elárulta Európát és arra készül, hogy kivezeti Magyarországot az EU-ból, hogy aztán korlátlanul uralkodhasson, orosz segítséggel.

A Jobbik-Konzervatívok párt azonban nem fogja tétlenül nézni, hogy orosz vazallusállamot hozzon létre Magyarországból a jelenlegi miniszterelnök pusztán azért, hogy a hatalmát és a 13 év alatt összeharácsolt vagyonát biztonságban tudja.

Európa hetven éve a biztonságot, a szabadságot és a jólétet jelenti. A Jobbik-Konzervatívok mindent megtesz azért, hogy megakadályozza azt a nemzeti tragédiát, amit a Huxit jelentene. Európa kiállt a szabadság, a demokrácia és az emberi méltóság mellett, amelyet Putyin előbb Ukrajnában, majd egész Európában le akar rombolni. Vannak azonban olyan politikusok, akik az orosz vérengzés felelőseit közelebb érzik magukhoz, mint a szabad világ vezetőit. Közéjük tartozik Orbán Viktor, aki nyíltan azon dolgozik, hogy a moszkvai érdekeket kiszolgálva gyengítse az Európai Uniót. Ő letérítené hazánkat arról az európai útról, amelyért oly sok magyar áldozta életét történelmünk során. Ezzel a lépésével magyar családok és dolgozó magyar emberek millióinak életét és jövőjét tenné tönkre.

A Jobbik-Konzervatívok olyan Magyarországot ígér a magyar embereknek, amely nem tér vissza az önkényuralom útjára, ahol a politikai szélsőségek szekértáboros harca helyett nyugalom és kiszámíthatóság segíti a fejlődést, ahol békés építkezés zajlik, ahol a munka alapozza meg a sikert, ahol a tanítás és a tanulás megbecsülés tárgya, ahol az emberek nem félnek elmondani a véleményüket.

Magyarország egyetlen nemzeti konzervatív pártja a mai közgyűlésén hitet tett Európa, a normális élet és az emberi méltóság mellett” – írták.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink