Új polgárőr egyesület működik Makón

A Marosmenti Polgárőr Egyesület november 6-án megkezdte a szolgálat ellátását Makón – adta hírül a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének honlapja.

Óvári Árpád, az egyesület elnöke elmondta, hogy pénteken kapták meg a rendőrséggel kötött együttműködési szerződést, így most már megkezdhetik a városban a járőr szolgálatot. Első szolgálatuk rendezvények biztosításával kezdődött a hétvégén. Szombaton a néptánc gálán, vasárnap az Ismerős Arcok koncertjén és a Hagymaházban is biztosítottak. Eközben járőreik a városban is láttak el szolgálatot.

(Fotók: polgárőrség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

0 válasz

  1. Ez remek hír!! Elismerésre méltó, hogy vannak derék, vállalkozó emberek, akik nem sajnálják a szabadidejüket a közösség biztonsága megőrzésére fordítani. Gratulálok, és eredményes működést kívánok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink