Új táblák kerültek Maroslele központjába

Az elmúlt időszakban több alkalommal alakult ki balesetveszélyes helyzet a Szabadság téren, a vendéglő előtti útszakaszon.

Drimba Tibor tájékoztatása szerint ezért kihelyeztek egy elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát, ennek értelmében a József Attila utca felől, illetve a Petőfi utca irányából közlekedők elsőbbséget kell hogy adjanak. A polgármester reméli, az intézkedéssel hozzájárulnak a biztonságos közlekedéshez.

Mint arról beszámoltunk, a Rákóczi utca és a Kossuth utca kereszteződésénél, a település bejáratánál pedig tükröt szereltek fel, szintén a a biztonságos közlekedést szem előtt tartva.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

10 év múlva ki fog tanítani rólam? – kérdezte a makói Kossuth

Az elmúlt napokban a Momentum húsz Csongrád-Csanád megyei településen helyezett el figyelemfelhívó plakátokat köztéri szobrokon és emlékműveken, hogy felhívják a figyelmet az oktatás válságára: pár éven belül könnyen előfordulhat, hogy nem lesz, aki nemzeti nagyjainkat, iróinkat, költőinket, helyi hőseinket bemutassa a jövő generációjának.

Tovább olvasom »