Újabb gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei rendőrök

Röszkén és Nagylakon is rendőrkézre került egy-egy körözött autó. 

13483314

Egy svéd férfi jelentkezett kilépésre az országból a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen 2015. szeptember 25-én 5 óra 5 perckor egy német honosságú, bérelt mikrobusz vezetőjeként. A határrendészek az iratok átvizsgálása során megállapították, hogy a bérbeadó nem járult hozzá a jármű schengeni övezetből történő kiviteléhez. A rendőrök felvették a kapcsolatot a német hatóságokkal, akik elrendelték a gépkocsi körözését, amit az egyenruhások lefoglaltak.

17824022

Néhány órával később egy román állampolgár jelentkezett kilépésre az országból a nagylaki határátkelőhelyen az általa vezetett francia honosságú gépkocsival. A járműnek a Schengeni Információs Rendszerben történt ellenőrzését követően kiderült, hogy a francia hatóságok lopás miatt körözik az egyterűt. A nyomozók lefoglalták a személyautót.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink