Újabb megrázó részletek derültek ki a szegedi kettős gyilkosságról

Jómódú családban nevelkedett és Szeged egyik elitgimnáziumába járt V. Dániel Attila, aki a hétvégén agyonlőtt egy fiatal párt, majd magával is végzett – írja a Bors.

A lap szerint a 28 éves gyógyszerész az egyetemen ismerkedett meg Zoéval, akibe reménytelenül szerelmes volt. A férfi hosszú ideje zaklatta a párt: Attila abban a házban bérelt lakást, ahol Zol a párjával élt, hogy szemmel tarthassa a lányt.

A férfi szombat este berontott a párhoz, és agyonlőtte a nő kedvesét. Zoé megpróbálta a férfit jobb belátásra bírni, de a gyilkos őt is meglőtte, és miközben a lány a haláltusáját vívta, megerőszakolta. Attila ezután beült az autójába, és Szanazugra menekült. A rendőrség egy napig gyanúsítottként kereste a férfit, végül megtalálták a holttestét, mint kiderült, Attila az utolsó golyót magának tartogatta.

A Bors cikke szerint a fiatal pár holttestét a lány anyja találta meg, amikor vasárnap vendégségbe ment a lányához és leendő vejéhez. A cikk szerint a nőt élete legszörnyűbb látványa fogadta, amikor belépett: az előszoba vérben úszott, majd megtalálta a gyermeke holttestét, egy másik szobában pedig a lánya udvarlójáét, Tamásét.

A Borsnak Attila egyik szomszédja azt mondta, hogy bár a köszönésüket mindig fogadta a férfi, rögtön feltűnt neki, hogy mennyire elhanyagolja magát. A cikk szerint a lakók nem voltak túl jó véleménnyel Attiláról. A férfi egy bevásárlóközpont gyógyszertárában dolgozott, a közvetlen kollégái körében általános a döbbenet.

Blikk korábban arról írt, hogy V. Attila pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon a nővel és annak párjával. 

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább olvasom »

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább olvasom »