Újabb pert nyert Jakab, kiderült, hazugság volt a panelvád

Ismét csak egy szokásos és aljas fideszes lejáratókampányról van szó, amiből egy szó nem igaz. Sajnálom, ha volt valaki, aki elhitte – így kommentálta az ellenzéki politikus, hogy ezúttal ,,Mészáros Lőrinc megyei napilapját, a Fejér Megyei Hírlapot kötelezte a bíróság helyreigazításra és perköltség megfizetésére, amiért hazudtak nem csak az albérletemről, de arról is, hogy mindezt a Bors szerkesztőségének vezető jobbikosok mondták„.

,,Nemrég címlapon hozták a fideszes lapok a hazugságot, hogy az Országgyűlés által számomra bérelt budapesti panellakást nem is én használom, hanem a tulajdonossal együtt kiadom másnak, dupla haszonért. 
Az összes fideszes lap és tévé lehozta, a fideszes fő jogász – Lomnici Zoltán – már két év börtönnel fenyegetett, a kormányinfón Gulyás Gergely is erről beszélt, végül Tállai Bandi bá a parlamentben is elismételte a hazugságot, hátha többen megjegyzik. Náluk ez a színvonal”

– idézte fel Jakab Péter szerda reggeli Facebook-posztjában, hogyan került a kormánymédia össztüzébe az elmúlt időszakban.

A Jobbik elnöke közölte azt is, a tárgyalásra a fideszes lap ügyvédje már el sem jött.

Tudta ő is, ekkora hazugságot nincs ügyvéd, aki meg tudna védeni

– tette hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Török Sophie (született Tanner Ilona) Baumgarten-díjas író, költő, Babits Mihály felesége.

Tovább »

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink