A Continental főnöke optimista a jövőt illetően

A Continental autóipari beszállító optimista a jelenlegi negyedévet illetően. ,,A korrigált működési árrés tekintetében a legutóbbi kitekintésben említett tartományban vagyunk: 5,2-5,6 százalék. Van esélyünk arra, hogy az előrejelzésünk felső határán landoljunk.” – mondta Nikolai Setzer, írta az automobilwoche.de, melyet az autoszektor.hu szemlézett.

A negyedik negyedév elején az volt a legizgalmasabb kérdés, hogy lesznek-e ismét magasabb termelési adatok. Az IHS piaci adatszolgáltató most azt állítja, hogy a negyedik negyedévben 18 százalékkal több járművet gyártanak majd világszerte, mint a harmadikban. ,,Ez jelentős. Ez is megfelel az elvárásainknak” – mondta Setzer. ,,Ez azt jelenti, hogy a 2021-es évre előre jelzett 32,5 és 33,5 milliárd euró közötti értékesítési tartományon belül vagyunk.”

A beérkező megrendelések azt jelezték, hogy a Continental autóipari részlege növekedni fog. ,,Az év első kilenc hónapjában 13 milliárd euró értékben kaptunk megrendeléseket az autóiparban” – mondta Setzer. ,,15 százalékkal haladjuk meg az ott elért eladásokat ebben az időszakban. Ez azt mutatja, hogy növekedni fogunk.”

A vezérigazgató Ázsiában lát lehetőséget a felzárkózásra, a Continentalnál jelenleg az eladások 24 százaléka érkezik egész Ázsiából. 2022 második felére a chipválság enyhülésére számítanak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink