Újabb társasház újult meg a főtéren

A Csipkesoron folytatódott a felújítások sorozata, most a Széchenyi tér 21-23. szám alatt dolgoztak – tudtuk meg Zeitler Ádámtól.

Az önkormányzati képviselő, a lakók közös képviselője elmondta: a Csipkesor bár egy épület, mégis négy társasházra van felosztva. Az épületek kora, a karbantartás hiánya és a jelentős forgalom komoly károkat okozott a lépcsőházakban és a régi lépcsőházi ablakokban is, a fém keretek korrodálódtak. Emiatt is fontos volt a felújítás, illetve természetesen a lépcsőház esztétikai állapota is javult. 

A felújítást felét a társasház, felét pedig az önkormányzat homlokzat-felújítási pályázata finanszírozta. Szeretném megjegyezni, hogy jövő tavasszal folytatódik a Csipkesor felújítása egy-két kevésbé látványos, ugyanakkor fontos projekttel. Három lépcsőházban is festésre kerülnek a függőfolyosók, valamint az ablakok körül a homlokzatot is javítják. Így a Csipkesor főtér felőli homlokzatának háromnegyede – az utolsó lépcsőház kivételével – teljesen egységes lesz – fogalmazott a Makói Csípősnek Zeitler.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink