Újabb világsztárt jelentett be a DEJA VU FESZTIVÁL!

A jövő nyáron immár 10 éves DEJA VU FESZTIVÁL minden eddiginél színesebb line up-al készül a jubileumi alkalomra! A 2023. június 1-2-3-ai rendezvényen már biztosan fellépnek olyan világsztárok a 90—es és 2000-es évekből, mint a Blue, Inna, a Safri Duo és DJ Sash – közölték a szervezők.

Ehhez az illusztris névsorhoz csatlakozott a 80-as és 90-es évek legnagyobb szenzációjának számító eurodance csapat a Modern Talking egykori frontembere Thomas Anders. A ma is aktív zenész-énekes, akinek olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a “Cheri, Cheri Lady”, a “Brother Louie”, vagy épp a “You’re my heart, you’re my soul”, több mint 81 országban volt listavezető, és több mint 125 millió lemezt adott el világszerte.

A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő és kemping lesz, bérleteket a jövő évi fesztiválra, most még az idei fesztivál árán lehet beszerezni a www.dejavufesztival.hu oldalon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Elkészült a második informatikaterem rekonstrukciója is a Galambban

A földszinti rossz állapotban lévő géptermek új, méltó helyre kerültek. Az átalakításokkal az iskola földszintjét, – reményeik szerint szeptemberre, – teljes egészében a diákéletnek adhatják át, míg az első emeleten a közismereti, a második emeleten pedig a szakmai tárgyak oktatásához lettek adottak a feltételek – számolt be róla az Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola.

Tovább »

📺 Gyanúsítottként hallgattak ki egy makói orvost

Közel 250 rendőr több mint 60 helyszínen tartott kutatásokat abban a büntetőeljárásban, ami az NVSZ feljelentése alapján indult a KR NNI-nél. Az összehangolt akció keretében újabb 17 embert – köztük orvosokat és cégvezetőket – fogtak el.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink