Újjászervezik az ambrózfalvi labdarúgást

Jótékonysági rendezvényekből indítanák újra a sportkört, közel 10 év után újra lenne csapat Ambrózfalván – tudta meg a Makói Csípős Valki Alextől.

Az új csapat egyik főszervezője elmondta, a megyei 4. osztályban indulnának és mindenből újat kell venniük. Vannak kisebb támogatók a baráti körükből, emellett szerveznek támogatói rendezvényeket. A következő esemény január 14-én lesz, egy darts verseny az ambrózfalvi Dózsa György utca 51.szám alatt, a nevezési díj 4 ezer forint, a Facebook esemény pedig itt található.

Valki Alextól megtudtuk, úgy számolnak, 8-10 fő között lesz az ambrózfalvi játékosok száma, ebben több korosztály is van, de volt aki jelentkezett a környező településekről is.

A közeljövőben lesz még két darts verseny és egy kispályás torna is, aminek bevétele az újraalakuló Ambrózfalva SK-hoz kerül.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Török Sophie (született Tanner Ilona) Baumgarten-díjas író, költő, Babits Mihály felesége.

Tovább »

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink