Újra győzött a Makó FC

Négy nyeretlen mérkőzés után ismét három ponttal gazdagodtak a makóiak. Az ellenfél a Fradi második számú csapata volt. A győzelemmel tartják a harmadik helyet a Maros-partiak.

Ferencvárosi TC II. – Makó FC 0-2 (0-0)
NB3 közép csoport, 16. forduló. Vezette: Mugari Gergő (Ring, Halmai)

FTC: Kovács – Mazzonetto A., Pintér, Lisztes (Vogyicska 69′), Mazzonetto N. (Pajti 69′), Könczey, Godányi (Cubra 69′), Juhász, Vida, Gera (Czékus 83′), Dvali (Kaján 79′).
Makó: Bordás – Tamaskó, Dóra, Pantelis (Horváth 78′), Babolek (Vas 87′), Zámbori, Sirokmán, Széll (Varga 87′), Pócs (Rébék 90′), Sziklási, Nikitscher (Magyar 90′).

Gsz.: Sirokmán 47′, Pantelis 57′.
Sárga: Godányi 31′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Újabb zenés demonstrációt tartottak a Bartók iskola megmaradásáért

Nagyjából 30 szülő és gyermekeik részvételével zajlott zenés megmozdulás szombaton a Bartók iskola előtt. A szülők a székhelyintézmény jogviszonyának szüneteltetésével sem értenek egyet – ez ellen tiltakoztak ma és vasárnap is fognak. Mindemellett jogi úton is megtámadták a fenntartó tankerület döntését.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Korábbi helyettes államtitkár: a makói palagáz kitermelése műszaki akadályt képez

A geológiai és műszaki kockázatok mellett egész egyszerűen nem létezik jelenleg olyan sikeresen és eredményesen alkalmazható technológiai, ami a makói árokban tapasztalt rendkívül magas nyomás és a még rendkívülibb hőmérséklet mellett képes megvalósítani a kitermeléshez szükséges hidraulikus rétegrepesztést – fejtette ki oldalán Holoda Attila, aki 2010-2014 között energetikáért felelős helyettes államtitkár volt.

Tovább olvasom »