Újra közösségi összefogással szépült Hódmezővásárhely

Még egy dél-afrikai férfi is csatlakozott a csapathoz, ad hoc jelleggel.

Lőkösné Nagy Sarolta önkormányzati képviselő (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért) arról számolt be, hogy összegereblyézték az olvasókör előtt a Sepsei házaspár által korábban levágott füvet, megmetszették a rózsabokrokat, a járda melletti bokrokat, felszedték az út szélén az odatapadt sarat és az abban kinőtt gazokat.

A körforgalommal nem boldogultak: oda 8-10 fős brigád kell egy fél napra, mert csupa gaz a terület, amit nem lehet géppel lenyírni a locsolórendszer miatt.

A játszótéren sövénynyírás volt a kerékpárút mellett és a pihenő padnál, valamint fűnyírás az út felőli részen. Két lelkes és nagyszerű fiatalember levágta a füvet a Kacsa sörözővel szemközti területen, és a Dózsa Gy. utca egyik házánál is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink