Újra lehet büfé a makói SZTK-ban

Pályázati felhívás jelent meg a kórház honlapján a büfé bérbeadásáról.

A kiírás szerint a büfé üzemeltetése 2022. december 15-én kezdődne, a bérleti szerződés szerint határozott, 12 hónapra. A 31 négyzetméteres büfét hétköznap 7-17 óra között kell üzemeltetni, ez a kórház elvárása. Természetesen dohányáru, szeszesital forgalmazása tilos, viszont alapvető étel- és italféleségeken kívül néhány alapvető higiénés terméket, zöldség-gyümölcs árut, cukrászati terméket kell árulni.

A bérleti díj nettó 3 048 Ft/m2+ÁFA, ez nem tartalmazza a rezsi, illetve közmű költségeket. A pályázatokat december 2. 11. óráig várják, az ajánlatokat aznap 13 órakor, zárt körben bontják fel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink