📺 Uniós pénzből épültek homokkupacok az Alföld közepén

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Bács-Kiskun megyei Bócsára utazott, hogy megnézzen egy uniós fejlesztést, ahol ,,metagenomikai alapon optimalizált, termesztéstechnológiai-specifikus szerves talajkondicionálót” fejlesztettek. 

Az oldalára feltöltött videóban elhangzik, a céget azóta már felszámolták, a beruházás helyén pedig csak homokkupacokat talált, amik mellé ipari áramot építettek ki és kitettek egy táblát, amin köszönetet mondanak a magyar államnak és az Európai Uniónak a támogatásért.

A képviselő másik bejegyzéséből kiderül, az érintett cégnek tulajdonrésze volt Simonkáék Paprikakert-TÉSZ Kft. nevű cégében. Ez volt az a társaság, ami a 24.hu cikke szerint olyan jogszabály-módosítások alapján próbálta megúszni a szabálytalanul felhasznált 413,9 millió forint visszafizetését, amiket Simonka ért el a parlamentben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink