Uniós támogatásból létesült rendezvényház Gyopárosfürdőn

Befejeződött Orosháza-Gyopárosfürdőn az új rendezvénytér kialakítása, amelyet több mint 360 millió forint uniós támogatásból valósított meg a Békés megyei település.

Az önkormányzat az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a támogatásból barnamezős területek rehabilitációját lehetett elvégezni. A gyopárosi településrészen helyreállították egy volt határőrlaktanya területét, a helyén közösségi teret alakítottak ki. Lebontottak egy gazdaságosan már nem felújítható volt katonai épületet is.

A fejlesztés része volt egy szabadtéri színpad, büfé, vizesblokkok és elárusító mobil pavilonok építése, valamint a terület megközelíthetősége érdekében elvégzett útrekonstrukció. Parkolókat alakítottak ki, energiatakarékos térvilágítás készült és megújították a beruházás közvetlen környezetének zöldfelületét is.

A beruházással lehetőség nyílik arra, hogy újabb helyszínen rendezzenek városi nagyrendezvényeket – áll a közleményben.

(MTI)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink