Üzentek a sztrájk harmadik napján a JAG pedagógusai

A sztrájk nem a kollégáink, nem az iskolavezetés, nem a tankerület ellen szólt. Mi a tanulók hosszú távú érdekeit, fejlődését tartottuk szem előtt – írták közös fotójukhoz a Makói József Attila Gimnázium pedagógusai.

Hisznek abban, hogy kiállásukkal tettek valamit az oktatás jövőjéért. Köszönetüket fejezik ki a kollégáiknak, akik az órákon helytálltak helyettük ebben a három napban. Köszönik a szülőknek, akik valamilyen módon (egy kedves üzenet, támogató hozzászólás stb. formájában) támogatták őket.

Azt még mindig nem lehet pontosan tudni, hogy országszerte hány tanár csatlakozott a szerdán kezdődő határozatlan idejű sztrájkhoz. Többen egyébként polgári engedetlenséggel tiltakoztak, mert a kormány ellehetetlenítette a sztrájkot. A pedagógus szakszervezetek a bérek rendezését, a munkaterhek csökkentését követelik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »