Üzentek a sztrájk harmadik napján a JAG pedagógusai

A sztrájk nem a kollégáink, nem az iskolavezetés, nem a tankerület ellen szólt. Mi a tanulók hosszú távú érdekeit, fejlődését tartottuk szem előtt – írták közös fotójukhoz a Makói József Attila Gimnázium pedagógusai.

Hisznek abban, hogy kiállásukkal tettek valamit az oktatás jövőjéért. Köszönetüket fejezik ki a kollégáiknak, akik az órákon helytálltak helyettük ebben a három napban. Köszönik a szülőknek, akik valamilyen módon (egy kedves üzenet, támogató hozzászólás stb. formájában) támogatták őket.

Azt még mindig nem lehet pontosan tudni, hogy országszerte hány tanár csatlakozott a szerdán kezdődő határozatlan idejű sztrájkhoz. Többen egyébként polgári engedetlenséggel tiltakoztak, mert a kormány ellehetetlenítette a sztrájkot. A pedagógus szakszervezetek a bérek rendezését, a munkaterhek csökkentését követelik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink