Üzentek a sztrájk harmadik napján a JAG pedagógusai

A sztrájk nem a kollégáink, nem az iskolavezetés, nem a tankerület ellen szólt. Mi a tanulók hosszú távú érdekeit, fejlődését tartottuk szem előtt – írták közös fotójukhoz a Makói József Attila Gimnázium pedagógusai.

Hisznek abban, hogy kiállásukkal tettek valamit az oktatás jövőjéért. Köszönetüket fejezik ki a kollégáiknak, akik az órákon helytálltak helyettük ebben a három napban. Köszönik a szülőknek, akik valamilyen módon (egy kedves üzenet, támogató hozzászólás stb. formájában) támogatták őket.

Azt még mindig nem lehet pontosan tudni, hogy országszerte hány tanár csatlakozott a szerdán kezdődő határozatlan idejű sztrájkhoz. Többen egyébként polgári engedetlenséggel tiltakoztak, mert a kormány ellehetetlenítette a sztrájkot. A pedagógus szakszervezetek a bérek rendezését, a munkaterhek csökkentését követelik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink