Vádemelés: halálra gázolt egy idős asszonyt, majd fának hajtott

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki 2019. év decemberében okozott halálos balesetet.

A vádirat szerint a vádlott 2019. december 2. napján, reggel 7 órakor közlekedett Szegeden a gépkocsijával az egyik körforgalmat megközelítve. A férfi figyelmetlenségéből adódóan nem vette észre a gyalogátkelőhelyen sétáló idős asszonyt, akit – mintegy 30 km/h sebességgel – fékezés nélkül elütött. Az autóvezető az ütközést észlelve megijedt, és fékezés helyett a gázpedálra lépett, majd az úttestről lehaladva a mintegy 70 méter távolságra levő fasornak ütközött.

A baleset következtében a sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy kórházba szállítást követően elhunyt.

A járási ügyészség a férfit halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja. A bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább olvasom »