Valamennyi család kapott ajándékot Kübekházán

Összesen 610 ajándékcsomagot állított össze az önkormányzat, amibe kuglóf, a Kübecker Manufaktur kézműves mézeskalácsai, 1 kg alma, 30 dkg banános csoki, 30 dkg szaloncukor, helyben sütött mézeskalács, speciális teakeverék, egyedi falinaptár, a képviselő-testület üdvözlőkártyája, a kistérségünk lapja, egy kis evangéliumi kiadvány és 6 db sebészeti és FFP 2-es szájmaszk került.

Kucsera Istvánné alpolgármester a Kübekháza Hírszolgálatnak elmondta: már 19 éve szép hagyomány Kübekházán, hogy a falu vezetőiként személyesen keresik fel Karácsony előtt valamennyi lakójukat a csomagokkal, megköszönik egész évi bizalmukat, és tolmácsolják a képviselő-testület, az önkormányzati hivatal és az intézmények jókívánságait.

A 610 csomagot Kübekháza önkormányzati vezetői, az önkormányzat munkatársai és az önkéntesek szerdán délután szállítottak ki a családokhoz.

(Fotó: Kübekháza Hírszolgálat/Facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

13 milliós Audi Nagylakon

Egy, az osztrák hatóságok által körözött luxusautót foglaltak le a Nagylak Közúti Határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink