Valóra váló ígéretek

Megígértük az utat, ezért kell megcsinálnunk – mondta Dr. Sánta Sándor önkormányzati képviselő (Fidesz) ma délutáni sajtótájékoztatóján a Bem utcán. Az útszakaszt stabilizálják, ezáltal könnyebbé válik ott a közlekedés. 

08877209

Mart aszfalt lesz a teteje, benne pedig darált-beton található majd, valószínű, hogy a hónap végére elkészül – ismertette a Bem utca útstabilizációs munkálatait Nagy Nándor, a Városgazdálkodási Nonprofit-Kft. ügyvezetője. A munkák részeként vízelvezető árkot és padkát is kialakítanak. A későbbiekben ez egy alkalmas útalap lehet, ha aszfaltozni szeretnék.

Dr. Sánta Sándor, a körzet képviselője elmondta, hogy korábban ,,el volt baltázva” Honvéd fejlesztése, hiszen nem is foglalkoztak a városrésszel. A rehabilitációs pályázat folyamatban van, jelenleg egyeztetések zajlanak, így ezek a munkák türelemre intik az itt lakókat. Ez az útépítés elmozdulás a korábbiakhoz képest – jelentette ki.

A jövőben a Sarkantyú, a Türr, a Szende és a Táncsics Mihály utca egyik szakaszát szeretnék járhatóbbá tenni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink