Varga Ferenc: ,,A Fidesz megmentette Flórit a börtöntől és a felelősségre vonástól”

Megszüntette a nyomozó hatóság a Híd a munka világába programmal kapcsolatos nyomozását – idézte fel posztjában Varga Ferenc, a Jobbik szegvári országgyűlési képviselője.

,,A XXI. században még mindig vannak olyan nyomortelepek az országunkban, ahol a legalapvetőbb emberi léthez szükséges víz, villany és infrastruktúra nem áll rendelkezésre, így hát naivan azt gondolhatnánk, hogy majd végre az uniós és a hazai felzárkózásra szánt pénzek valóban a magyar emberek érdekében fognak hasznosulni, ha megkapjuk őket.

Erre szembejön velünk a magyar valóság, miszerint a Farkas Flórián nevével összeforrt Híd a munka világába programmal kapcsolatban a nyomozó hatóság megszünteti a nyomozást. Magyarul a Fidesz megmentette Flórit a börtöntől és a felelősségre vonástól.

Véleményem szerint az emberek nagy többségének, ha meghallják Farkas Flórián nevét, azonnal a Híd a munka világába program eltűnt milliárdjai jutnak eszébe. Azok a milliárdok, amik nem jutottak el a célcsoporthoz, csupán pitiáner csaló politikusok zsebében landoltak, ahogy oly sok más ilyen program ebben az országban.

Számomra ez is csak azt mutatja, hogy attól, hogy Farkas Flórián már nem ül a Fidesz soraiban a Parlamentben, maga a „farkasflórián-jelenség” nagyon is ott van a kormánypártokban. Semmi nem változott az elmúlt évekhez képest, csak egy arcot cseréltek a frakcióban, egy olyan arcot, aki megörökölte Farkas székét, és tovább viszi a „munkásságát” is.

Persze senki ne gondolja, hogy ez a sok-sok pénz mind Flórinál van, dehogy van. Ennek a pénznek egy tetemes része azoknál van, akik miatt Flóri felelősségre vonás nélkül élheti az életét…”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »