Varga Ferenc: Győzikékkel az élen nem lehet cigányokat megvezetni

Hatalmasat tévedtek amikor azt gondoljátok, hogy Győzikékkel az élen cigányokat vezethettek meg! A magyar cigányság április 3-án dönteni fog! Minket nem lehet tovább megvezetni, ennél mi bátrabbak és büszkébbek vagyunk – írja a Fidesznek címzett üzenetében a Jobbik listás képviselőjelöltje.

A szegvári politikus felidézte, a tegnapi nap híre, hogy Gáspár Győző belépett a Fideszbe. Varga szerint nem az a baj, hogy egy Győzike kvalitású ember a kormánypártot választja, sokkal inkább az a fideszes szándék, hogy egy ismert cigány embert használ fel, amolyan marketingfogásként a cigányság befolyásolására.

Elgondolkodtató, hogy a kormánypárt ezzel kampányol, és gyakorlatilag országos hírt kovácsol ebből a banális dologból. Ez is csak azt mutatja, hogy a fidesznek a cigányság egyenlő azzal, amit a Győzike show-ban láthattunk annak idején

– fogalmazott Varga Ferenc.

Hozzátette: most vasárnap választani fognak, hogy marad a kiszolgáltatottság, nyomorban tartás és megvezetés, vagy jön az Egységben Magyarországért Szövetség új alapokon nyugvó felzárkózáspolitikája, ami végre valódi és érzékelhető változást hoz el a legszegényebbek életében.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »