Varga Ferenc: Győzikékkel az élen nem lehet cigányokat megvezetni

Hatalmasat tévedtek amikor azt gondoljátok, hogy Győzikékkel az élen cigányokat vezethettek meg! A magyar cigányság április 3-án dönteni fog! Minket nem lehet tovább megvezetni, ennél mi bátrabbak és büszkébbek vagyunk – írja a Fidesznek címzett üzenetében a Jobbik listás képviselőjelöltje.

A szegvári politikus felidézte, a tegnapi nap híre, hogy Gáspár Győző belépett a Fideszbe. Varga szerint nem az a baj, hogy egy Győzike kvalitású ember a kormánypártot választja, sokkal inkább az a fideszes szándék, hogy egy ismert cigány embert használ fel, amolyan marketingfogásként a cigányság befolyásolására.

Elgondolkodtató, hogy a kormánypárt ezzel kampányol, és gyakorlatilag országos hírt kovácsol ebből a banális dologból. Ez is csak azt mutatja, hogy a fidesznek a cigányság egyenlő azzal, amit a Győzike show-ban láthattunk annak idején

– fogalmazott Varga Ferenc.

Hozzátette: most vasárnap választani fognak, hogy marad a kiszolgáltatottság, nyomorban tartás és megvezetés, vagy jön az Egységben Magyarországért Szövetség új alapokon nyugvó felzárkózáspolitikája, ami végre valódi és érzékelhető változást hoz el a legszegényebbek életében.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »