Vásárhelyen rótta a köröket a makói városnéző kisvonat

Szombaton városnéző kisvonat járta Hódmezővásárhely utcáit, amely történetesen az a jármű, ami Makón is szolgálatot teljesít.

A mai napon első körben a testvérvárosi delegációknak mutatta meg Vásárhelyt Márki-Zay Péter polgármester. A vásárhelyi önkormányzat tájékoztatása szerint a vásárhelyiek és vendégeik 11:00, 12:00 és 13:00 órakor induló járatokra szállhattak fel. A 11 órai városnézést szintén a polgármester vezette, a járatok az Alföldi Galéria elől indultak.

(Fotó: Hódmezővásárhely Város gyorshír szolgálata)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink