Vége a visszaszámlálásnak: holnap indul a jubileumi kukorica útvesztő

Július 15-én nyitja meg kapuit a kiszombori kukorica-útvesztő és kicsivel több, mint egy hónapon keresztül várja a kalandozókat. Ez már a tizenötödik útvesztő a jelenlegi szervezésben.

Az egész kukoricatábla megközelítőleg 5 hektár, 400 méter hosszú és 120 méter széles, ebben a bejárható út 5 kilométer, de ha célirányosan megyünk, akkor természetesen kevesebb és egy jó óra alatt ki lehet jutni. Az idei motívum az olaj, ugyanis a községben 50 évvel ezelőtt fúrták az első olajkutat.

Az útvesztő hétfőtől csütörtökig 16-20 óra között, pénteken és szombaton 16-24 óra között, vasárnap 16-20 óra között látogatható. A látványosság weboldalát itt, facebook oldalát itt találjuk. A helyszín a szokásos, Kiszombort az Óbébai úton kell elhagyni és jobb kéz felől lesz néhány kilométert követően.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink