Véget ért a szuperliga a makói sakkozóknak

2022. április 10-én rendezték a szuperliga 9. záró fordulóját, ahol a makói csapat hazai színekben fogadta a Kőbánya-Aquaprofit csapatát.

Ellenfelünk a bajnokság bombaerős alakulata, akiket hajtott a vágy a második hely megszerzésére. Mi viszont ezzel ellentétben teljesen nyugodt lelkiállapotban voltunk, hiszen a 8. előkelő helyezést már korábban bebiztosítottuk – tájékoztatta a Makói Csípőst Horváth Zsolt.

A Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető elnöke közölte, a mérkőzés során 2,5-9,5 arányban győzött a Kőbánya csapata. Némileg talán kissé rossz szájízünk maradt, amiért Farkas Tibor nemzetközi mester, illetve Udvardi Zalán frissen FIDE-mesteri címet szerző játékosaink elszalasztották a győzelmi esélyüket.

Gratulálunk a döntetleneket elért pontszerzőinknek: Mihók Olivér, Farkas Tibor, Szalai Kornél, Udvardi Zalán és Reviczki Roland.

A makói csapat legjobb pontszerzője Mihók Olivér nemzetközi nagymester lett, aki az 1. táblán 9 játszmából 5 pontot szerzett. Őt követte Horváth Zsolt 4,5 ponttal, valamint Szalai Kornél nemzetközi mester szintén 4,5 ponttal.

Legközelebb 2022 őszén folytatjuk hazánk tíz legprofesszionálisabb csapata között sorozatban a 21. évadunkkal.

(Fotó: Németh Csaba)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Jobbik: Habonyi hazugságokkal teletűzdelt lejáratási kísérlet zajlik a tisztújítás előtt

Az egyik alelnök élettársával erőszakoskodtak. Jakab Péter hetek óta próbálja eltussolni a megdöbbentő esetet – írja a fideszes Borsonline. Az ellenzéki párt úgy reagált: ,,aljas, habonyi hazugságokkal teletűzdelt lejáratási kísérlet zajlik a tisztújításra időzítve, ami a szokásos végeredménnyel fog zárulni: a hazug fideszes lap pert fog veszteni és megfizet a koholmányaiért.”

Tovább »

Jövő hónapban kirúghatják az oltást megtagadó állami alkalmazottakat

Egy 69 oldalas salátatörvény tervezete került fel a parlament honlapjára, amely „a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő szabályozási kérdésekről” címet viseli, a tervezet 11. paragrafusa szerint június 15-től, a veszélyhelyzet megszűnésére hivatkozva mindazoknak, akiknek a fizetés nélküli szabadsága még hatályban van, a munkáltató megszüntetheti a munkaviszonyát, ráadásul végkielégítés sem jár nekik – szúrta ki az Azonnali.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink