VIDÉKVELED Konferencia Makóról

2022. május 6-7-én második alkalommal is VIDÉKVELED Konferencia. A konferencia ezúttal is hibrid formában kerül megrendezésre, a május 6-án Makón élőben rögzített előadásokat az online konferenciára regisztráló közönség május 7-től éri el az interneten. A program társrendezvénye, a VIDÉKVELED Fesztivál a járványidőszak után, 2023-ban várja majd újra az érdeklődőket.

A fesztivál és konferencia célja, hogy felhívja a látogatók figyelmét a vidékben rejlő lehetőségek széles tárházára, segítse elhelyezkedésüket a mezőgazdasági- és élelmiszeripari szektorokban, bemutassa a meghatározó szakmai szervezeteket, cégeket, termelőket, személyiségeket. A VIDÉKVELED Konferencia és Fesztivál olyan emberekről szól, akik szakértelmük és a modern vidék szeretetének legjavával járulnak hozzá a lehetőségek megismeréséhez. Az esemény teljes értékű szakmai közösségeket, támogatást, információs és oktatóanyagokat, valamint kiszélesített, tartalmas online programot biztosít minden korosztály számára.

Az idei évben többek között olyan cégektől, szervezetektől és intézményektől érkeznek előadók, mint a Bonafarm Csoport, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Generali Biztosító, Corvunus Agribusiness Club, Szegedi Tudományegyetem vagy az Alföldi Agrárszakképzési Centrum. A „Vidéki sikersztori” szekcióba érkezik például Neumann-Bódi Edit, az Italműhely Kft. tulajdonosa, aki a Tikkadt Szöcske, a magyar kóla sztoriját meséli el, a helyi termelők között pedig bemutatkozik Deák Szilvia, a Hegyesi Éléstártulajdonosa, sajtkészítő is.

A VIDÉKVELED a modern vidéki életérzést ünnepeli. Egy hangulatos konferenciaprogram tele a vidék szeretetével, hangulatával, lehetőségeivel. Bemutatja a leginspirálóbb vidéki sikersztorikat, segíti a fiatalok vidéki elhelyezkedését, kiemelt értékeket közvetít. Találkozóra hívja a gazdákat, szakmai szervezeteket, intézményeket, a jövő generációját és minden érdeklődőt. A rendezvény kiemelt támogatója a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

102 éve született Jancsó Miklós kétszeres Kossuth-díjas és Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

Letették a kínai csomagolóüzem alapkövét Makón

Csomagolóanyag-gyárat épít a hongkongi hátterű Benepack Hungary Kft. Makón az ipari parkban, a 65 millió eurós (25,3 milliárd forintos) beruházás alapkövét kedden tették le. A következő 12 hónapban elkészül az üzemet kiszolgáló infrastruktúra, a gyár pedig 2024 szeptemberében működésbe állhat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Letették a kínai csomagolóüzem alapkövét Makón

Csomagolóanyag-gyárat épít a hongkongi hátterű Benepack Hungary Kft. Makón az ipari parkban, a 65 millió eurós (25,3 milliárd forintos) beruházás alapkövét kedden tették le. A következő 12 hónapban elkészül az üzemet kiszolgáló infrastruktúra, a gyár pedig 2024 szeptemberében működésbe állhat.

Tovább olvasom »