Vereséggel kezdte az NB3-at a Makó FC

A nyitófordulóban a Monor elvitte a három pontot Makóról.

A szünetben 0-0 volt az állás, pedig a makóiak közvetítése szerint több helyzetünk volt, sőt Pócs Tamás révén a kapufát is eltaláltuk. Az 53. percben a Monor egy kontratámadásból megszerezte a vezetést és az 1-0-ás előny kitartott a végéig.

Makó FC – Monor 0-1 (0-0)
NB3 közép csoport, 1. forduló. Vezette: Nagy Attila László (Juhász, Kiss)

Makó: Bordás – Tamaskó (Varga 69′), Dóra (Széll 58′), Seres, Pantelis, Rózsahegyi (Magyar 58′), Babolek (Rabecz 77′), Zámbori, Sziklási, Major (Juhász 69′), Pócs. Vezetőedző: Siha Zsolt.
Monor: Bozsó – Barthel, Ficsor (Hulicsár 65′), Haragos, Annus, Farkas, Hunya, Petrezselyem, Erős (Puskás 83′), Juhász (Kántor 55′), Torkos. Vezetőedző: Fehér Ádám György.

Gsz.: Annus 53′
Sárga: Babolek 48′, Széll 72′, ill. Annus 44′, Ficsor 58′, Kántor 67′, Hulicsár 72′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Újra kell tervezniük a kórházaknak a 2023-as költségvetésüket

A Népszava úgy értesült, hogy a kórházakat is elérte a központi kifizetési korlátozás és a pénzügyi szigor. A napilap értékelése szerint ezzel lényegében kézi vezérlés alá vonják a kórházi kasszákat. A kórházak gazdasági vezetőinek csütörtökön eligazítást tartottak, arról, hogy péntek délig újra kell tervezniük a 2023-as költségvetésüket, emellett október 31-ig a béreken felül csak a „betegellátással összefüggő”, tételesen engedélyeztetett számlákat fizethetik ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább olvasom »