Virágmag és húsvéti szalvéta is került a csomagba

Képviselőtársaihoz hasonlóan, Dr. Berényi Károly alpolgármester a képviselői tiszteletdíját élelmiszer segélycsomagok összeállítására ajánlotta fel a hetes körzetben (Susán) lakó rászoruló lakosoknak. 

A Polgármesteri Hivatal Népjóléti Irodájának és a Kagylóhéj Családsegítő Szolgálat munkatársainak segítségével megtalálták a most első körben segélycsomagra szorulókat.

Személyesen viszem ki ezeknek a családoknak illetve egyedülálló idős polgártársaimnak a nagy gonddal összeállított csomagokat. A csomag tartalma: étolaj, tartós tej, cukor, liszt, száraztészta, rizs, lencse, vaníliás cukor, tojás, burgonya, gyulai szárazkolbász, folyékony szappan/Domestos, húsvéti szalvéta, virágmag… Az alapanyagok beszerzésében feleségem, a kiszállításban pedig fiaim segítenek. A Polgármesteri Hivatal által kiadott „Felhívás”-t is a csomaghoz mellékelem, melyből minden a jelenlegi veszélyhelyzetben fontos információ és a segélyhívószámok is kiolvashatók. Minden esetben egy húsvéti üdvözlőlappal próbálom személyesebbé tenni az ajándékozást, emlékeztetve a közelgő ünnepre. Persze mindezt a szigorú járványügyi szabályok betartása mellett: nem zárt térben, szájmaszkkal, gumikesztyűvel felszerelkezve

– fogalmazott Hódmezővásárhely alpolgármestere.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »