Volt önrész az összetört városi Ford javításakor

[ad 1]

Mint ismert, közel egymillió forintba került a városi Ford Mondeónak a javítási költsége, melyet Farkas Éva Erzsébet polgármester tört össze még a nyáron. Akkor azt mondta, hogy száz százalékban a biztosítás fizeti a javítást, ám a kötvény másról árulkodik.

Június 5-én Farkas Éva Erzsébet polgármester nekiment egy előtte haladó román autónak, Makó főterén a két körforgalom közötti szakaszon. Akkor az egyik helyi médium azt írta, hogy ,,A városi Fordban – miután azzal legfeljebb csak 30-cal haladt – csak annyi kár esett, hogy leesett a rendszáma, megsérült a rendszámtábla tartója, illetve a lökhárítója. – A városi autónak van Cascoja, ezért a kárt teljes egészében a biztosító fizeti – tette hozzá Makó polgármestere.”

fordkotv fordkotv2

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Nincs meglepetés: Mészáros Lőrincékhez kerül az autópálya koncesszió

A Themis magántőkealap vezette konzorcium nyerte meg az autópályák építésének és karbantartásának koncessziós jogát a következő 35 évre – jelentette be pénteken Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát miniszter az eljárás eredményét. Ez az a konzorcium, amiben Mészáros Lőrincnek is érdekeltsége van.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink