Üzentek a Makó FC szurkolói: takarodjanak, akik asszisztáltak a klub tönkretételéhez!

,,Nem látunk szívesen a pálya környékén szelfiző politikusokat, hazudozó elnököket, tehetetlen „nagy” embereket” – keményen fogalmaztak oldalukon a Lángszórós Alakulat tagjai. Úgy döntöttek, minden erejükkel azon lesznek, hogy hallassák a hangjukat.

A szurkolók azt írták, pár hónap leforgása alatt a harmadosztályból megye II. lett, de a szurkolás Makón marad első osztályú, ugyanis úgy döntöttek, hogy a helyi erőkből és fiatalokból álló csapatot fogják támogatni ezentúl.

,,Minden erőnkkel azon leszünk, hogy hallassuk a hangunkat, és még ha személyesen nincs is kint a meccseken egy felelős sem, tudjuk, hogy elér hozzájuk ez az egyszerű üzenet: Szabó takarodj!”

– közölték.

Nem fejtették ki, de vélhetően Szabó Ádámra gondoltak, aki 2020 nyarán mutatkozott be a csapat mögött álló cég tulajdonosaként egy szurkolói ankéton.

Mint arról a Makói Csípősön beszámoltunk, szeptember végén derült ki, hogy a makói önkormányzat bezárja a sportlétesítményeket, a Makó FC így visszalépett a bajnokságtól. A szurkolók később elbúcsúztatták a csapatot, a jelenlegi helyzetben a gárda vezetősége arra törekedett, hogy megtartsák az utánpótlást és az alsóbb osztályú együtteseket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink