Zajlik a műszaki átadás-átvétel a Hagymatikumban

Az új részleg december közepére már gyakorlatilag elkészült. Jelenleg a műszaki átadás-átvétel zajlik, a kivitelező még január folyamán kijavítja az esetleges hibákat és ezt követően kezdetét veheti a próbaüzem – írta a héten a Termál Online.

A portál számítása szerint így még a tavasz folyamán megnyithatják a Hagymatikum vadonatúj részlegét. A több mint 3200 négyzetméteres alapterületű beruházás során családi és élményzóna, három fedett csúszdával ellátott csúszdatorony, valamint napozóteraszos nyári öltöző épült és kialakítottak egy 220 négyzetméteres külső termálmedencét is.

A Hagymatikum bővítésének konkrét dátumai 2016-ban hangzottak el. A Makói Hírek önkormányzati újság cikke szerint Farkas Éva polgármester 2017-es kivitelezésről beszélt és 2019-es átadásról. Csak éppen menet közben áttervezték, nem találtak kivitelezőt és még Orbán Ráhelék is közbeszóltak egy lehetséges szállodával. Így 4 év csúszással készült el a bővítés, vagy ha szigorúan nézzük és várjuk a használatba vételt, akkor 5 évet csúszott meg a projekt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink