Zeitler Ádám átvette képviselői mandátumát

A jobbikos politikus arról számolt be facebook oldalán, hogy dr. Kiss Attila kizárását követően átvette mandátumát a Csongrád Megyei Közgyűlésben.

Április elején, Szegeden megtartott sajtótájékoztatóján elmondta, bízik benne, hogy az előzmények ellenére tud majd normális keretek között együtt dolgozni a megyei közgyűlés többségi frakciójával. Mivel csak pár hónap van a választásig, így nagy munkába nem lehet belefogni, de Zeitler fontosnak tartja, hogy kapcsolatot teremtsen a közgyűlés és a makói képviselő testület között, az uniós források felhasználásával kapcsolatban.

Ismert: a Csongrád megyei önkormányzat megvonta dr. Kiss Attila jobbikos képviselő mandátumát arra hivatkozva, hogy a képviselő internetes médiumot tart fönn. A bíróság megállapította, hogy oldalunk, a Makói Csípős ,,rendszeresen, gazdasági kockázatvállalás mellett, nyereség elérése érdekében” végzi tevékenységét, ezért az ,,üzletszerű tevékenység végzésének feltételei is fennállnak”. Ugyanakkor azt is hozzáteszi, hogy ,,a veszteséges, vagy ingyenes lapok esetén is megvalósulhat a gazdasági szolgáltatás.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink