Zeitler Ádám: Jó látni és tapasztalni, hogy vannak ügyek, amelyek felülírják a politikai kérdéseket

Mint arról beszámoltunk: a makói önkormányzat városszépítő programot szervezett szombat délelőttre. Az akcióban a lakosság széles rétege részt vett, ennek kapcsán osztotta meg gondolatait Zeitler Ádám, ellenzéki önkormányzat képviselő.

Bejegyzéséből kiderül, reggel fél nyolctól Székely Ildikóval, Kovács Sándorral és Czirbus Gáborral a vasútállomás előtti területen dolgoztak. Miután itt végeztek, csatlakozott Gáspár Sándorhoz, Mucsi Tamáshoz és Molnár Lászlóhoz, akikkel közösen az Ardics utca-Czuczor utca sarkán található terület rendbe tételét végezték el.

Fontos kiemelni, hogy mindkét helyszínen számos makói is csatlakozott hozzánk. Jó volt látni, és tapasztalni, hogy vannak olyan ügyek, amelyek felülírják a politikai kérdéseket. Ilyen például az is, hogy mindannyian szeretjük városunkat, Makót!

– fogalmazott Zeitler.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

94 éve született Hankiss Elemér, Széchenyi-díjas magyar szociológus, filozófus, értékkutató, irodalomtörténész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

2020-ban nettó 160 ezer forint volt az átlagbér Makón

2020-ban az egy főre jutó havi nettó átlagkereset hazánkban 210 585 Ft volt (ez 21%-kal alacsonyabb, mint a KSH által közölt, szűkebb körre vonatkozó adat (268 405 Ft). A GKI Gazdaságkutató Zrt. a NAV adatait felhasználva megvizsgálta a nettó keresetek alakulását a COVID járvány első évében. 

Tovább olvasom »