Zeitler Ádám: leljük meg az ünnep eredeti értelmét!

A Jobbik Makói Szervezete több száz makói háztartásba juttatja el a karácsony valódi üzenetére emlékeztető képeslapját – derül ki Zeitler Ádám bejegyzéséből. (Kiemelt fotó: a Jobbik adventi kettős keresztje Makó főterén 2015 decemberében.)

A Jobbik regionális igazgatója, makói önkormányzati képviselője azt írja: szeretnék, ha karácsony mindnyájunk számára valóban szent ünnep lenne, amely nem csupán az ajándékozásról szól. Gyakran tapasztalhatjuk, hogy eltorzul a karácsony lényege, mert a felszínesség és a fogyasztás határozza meg – fogalmazott.

Zeitler azt kéri, ehelyett leljük meg az ünnep eredeti értelmét: Jézus születését ünnepelve fedezzük föl újra a család értékét, az összetartozás élményét, éljünk a szeretet ajándékával és teremtsünk szeretteink körében békét és örömet, hogy ezáltal váljék otthonunk betlehemi jászollá.

A karácsony valódi üzenete Szeretnénk, ha karácsony mindnyájunk számára valóban szent ünnep lenne, amely nem csupán az…

Közzétette: Ádám Zeitler – 2020. december 18., péntek

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink