Nehezen kezdődik az év az állatvédőknek

Az új év nem hozott szerencsét a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete számára, alig telt el pár nap a 2021-es esztendőből, máris több, beteg állat érkezett a gondozásukba.

Balogh Ernő, az egyesület elnöke elmondta, összesen százhatvanezer forintot kell összegyűjteni ahhoz, hogy nagyjából a januári hónapot fedezni tudják, ez mind működési költség. Ez az összeg az általános állatorvosi számlákat, a közüzemi díjakat, a szívféreg megelőző tablettákat, parazitairtókat fedezi.

A szervezet gondozásában egyébként nemrég egy Mindszenten összevert cica került, de még másik két utcai macska állatorvosi ellátásáról is gondoskodnak, valamint több ivartalaníttatás is be van ütemezve. Az egyesületet a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámon keresztül tudják támogatni. Bővebb információ az elnok@hmvhelyiallatvedok.eu címen kérhető.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »