Nehezen kezdődik az év az állatvédőknek

Az új év nem hozott szerencsét a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete számára, alig telt el pár nap a 2021-es esztendőből, máris több, beteg állat érkezett a gondozásukba.

Balogh Ernő, az egyesület elnöke elmondta, összesen százhatvanezer forintot kell összegyűjteni ahhoz, hogy nagyjából a januári hónapot fedezni tudják, ez mind működési költség. Ez az összeg az általános állatorvosi számlákat, a közüzemi díjakat, a szívféreg megelőző tablettákat, parazitairtókat fedezi.

A szervezet gondozásában egyébként nemrég egy Mindszenten összevert cica került, de még másik két utcai macska állatorvosi ellátásáról is gondoskodnak, valamint több ivartalaníttatás is be van ütemezve. Az egyesületet a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámon keresztül tudják támogatni. Bővebb információ az elnok@hmvhelyiallatvedok.eu címen kérhető.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink