📺 102 gimnazista kapott zöld gombot

Pénteken tartotta gombavató ünnepségét a Makói József Attila Gimnázium. Csak műsor volt, vacsora és táncos mulatság nem.

Még nem fordult elő, hogy az iskola igazgatója nem vett részt az egyik legfontosabb eseményen, Oroszné Kopányi Katalin viszont koronavírusos. Gondolatait Varga Bálint intézményvezető helyettes tolmácsolta. Az igazgató levélben azt írta: a gombok egyediek, minden évben erre az alkalomra készítik. Sajátos értéket jelent a tulajdonosoknak, évtizedekig vigyáznak rá az egykori diákok. Százketten kaptak zöld gombot, a sikeres érettségi után jár a sárga színű.

A 12.A osztály nyolc évfolyamos, több sportoló van közöttük nemzetközi eredményekkel, példamutató tanulmányokkal. A 12.B osztály matek, infó, biológia tagozatos, a jövőképük is sokszínű. A 12.C angol általános tagozat, a 12.D pedig humán-média tagozatos, utóbbiak részt vettek iskolai rendezvények lebonyolításában is.

Varga Bálint a maga részéről elmondta: 138 előrehozott érettségi vizsgája van a 102 végzősnek, 36 diáknak legalább két különböző tárgyból van előrehozottja és 26 olyan tanuló van, aki már teljesítette vizsgakötelezettségét. Ez jól mutatja az elhivatottságukat – fogalmazott az intézményvezető helyettes.

A gombavatón készült fotóinkat Facebook oldalunkon találják:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink