Hivatalosan is elindult a kampány

A sikeres ellenzéki előválasztás után újabb mérföldkőhöz érkezünk a kormányváltáshoz vezető úton. Az Egységben Magyarországért képviselőjelöltjei országszerte mind a 106 választókerületben gyűjtik a támogató aláírásokat annak érdekében, hogy április 3-ától Magyarország valóban mindannyiunké legyen – írják közleményükben.

Az ellenzéki szövetség arra hívja fel a figyelmet: miközben az ellenzék képviselőjelöltjei ma is kint vannak az utcákon az emberek között és azon dolgoznak, hogy hazánk ismét demokrácia lehessen, addig Magyarország jelenlegi miniszterelnöke ismét egy hermetikusan lezárt rendezvényközpontban hazug propagandát harsogva ünnepelteti magát egy szűk kiváltságos kör előtt.

Április 3-án nemet kell mondani a Fidesz cinikus, korrupt, embertelen politikájának folytatására, és igent kell mondani egy szabad, igazságos, a felemelkedés lehetőségét mindenki számára biztosító politikára, amelyet az Egységben Magyarországért jelöltjei képviselnek – írják az ellenzéki pártok.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább olvasom »