Hivatalosan is elindult a kampány

A sikeres ellenzéki előválasztás után újabb mérföldkőhöz érkezünk a kormányváltáshoz vezető úton. Az Egységben Magyarországért képviselőjelöltjei országszerte mind a 106 választókerületben gyűjtik a támogató aláírásokat annak érdekében, hogy április 3-ától Magyarország valóban mindannyiunké legyen – írják közleményükben.

Az ellenzéki szövetség arra hívja fel a figyelmet: miközben az ellenzék képviselőjelöltjei ma is kint vannak az utcákon az emberek között és azon dolgoznak, hogy hazánk ismét demokrácia lehessen, addig Magyarország jelenlegi miniszterelnöke ismét egy hermetikusan lezárt rendezvényközpontban hazug propagandát harsogva ünnepelteti magát egy szűk kiváltságos kör előtt.

Április 3-án nemet kell mondani a Fidesz cinikus, korrupt, embertelen politikájának folytatására, és igent kell mondani egy szabad, igazságos, a felemelkedés lehetőségét mindenki számára biztosító politikára, amelyet az Egységben Magyarországért jelöltjei képviselnek – írják az ellenzéki pártok.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Pilinszky János a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője, Baumgarten-díjas, József Attila-díjas és Kossuth-díjas.

Tovább »

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »