Hivatalosan is elindult a kampány

A sikeres ellenzéki előválasztás után újabb mérföldkőhöz érkezünk a kormányváltáshoz vezető úton. Az Egységben Magyarországért képviselőjelöltjei országszerte mind a 106 választókerületben gyűjtik a támogató aláírásokat annak érdekében, hogy április 3-ától Magyarország valóban mindannyiunké legyen – írják közleményükben.

Az ellenzéki szövetség arra hívja fel a figyelmet: miközben az ellenzék képviselőjelöltjei ma is kint vannak az utcákon az emberek között és azon dolgoznak, hogy hazánk ismét demokrácia lehessen, addig Magyarország jelenlegi miniszterelnöke ismét egy hermetikusan lezárt rendezvényközpontban hazug propagandát harsogva ünnepelteti magát egy szűk kiváltságos kör előtt.

Április 3-án nemet kell mondani a Fidesz cinikus, korrupt, embertelen politikájának folytatására, és igent kell mondani egy szabad, igazságos, a felemelkedés lehetőségét mindenki számára biztosító politikára, amelyet az Egységben Magyarországért jelöltjei képviselnek – írják az ellenzéki pártok.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Vezsenyi László után egy másik JAG-os pedagógusra is rászállt a tankerület

A József Attila Gimnázium új némettanára nagy lelkesedéssel kezdte el a tavalyi tanévet, de a hónap végén azt vette észre, hogy csaknem gyakornoki fizetést kap, noha már 27 úgynevezett „kiszámolt éve” van. Miután három levélben is hasztalan kérte a tankerülettől, hogy az elmaradt pénzeket fizessék ki, segítségért folyamodott a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) ügyvédeihez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Módosították a mérgező gyárakról szóló kormányrendeletet, de nem zárták ki az akkugyárakat

A múlt héten a kormány a háborús veszélyhelyzetre hivatkozva elrendelte, hogy a környezetvédelmi hatóság a jogsértés megszüntetése érdekében határozathozatal helyett környezetvédelmi hatósági szerződést köthet az adott céggel. Azóta pontosították a rendeletet, de az akkumulátorgyárakat továbbra sem zárták ki.

Tovább olvasom »