A nap témája: A Fidesz ismét azt hazudja, hogy az ellenzék lebontaná a csodakerítést

Elérkeztek ugyanoda, ahol tavaly tavasszal abbahagyták.

Ezúttal Halász Jánossal játszatták el az ügyeletes hülyegyereket a Fidesznél, a párt szóvivője pedig meggyőzően alakított: bejelentette, kampányt indítanak arról, hogy Gyurcsányék, akiket az ellenzék vezérének hazudnak, lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat. Halász főbb állításai:

  • beengednék a migránsokat
  • a magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék tervéről, hiszen ők vezérlik az ellenzéket
  • a bevándorláspárti európai baloldallal együtt le akarják bontani a kerítést
  • öntik a pénzt a bevándorlást szervező Soros-szervezetekbe

Saját hazaárulásukat lepleznék?

A korábbi SZDSZ-es politikus rezzenéstelen arccal sorolja a Rogán Antal által kitalált idióta baromságokat, azaz az összes ismert kormánypárti kommunikációs panelt, amivel az idős és alacsony végzettségű választópolgárokat riogatni tudják.

Az egykori ultraliberális politikus bejelentése több szempontból is nevetséges lenne, ha közben kétharmados parlamenti többségükkel nem hajtanának végre pontról pontra azt, amivel általában politikai ellenfeleiket vádolják.

  • A Fidesz szervezett betelepítési programot jellemzően orosz, kínai és arab üzletembereknek és bűnözőknek, az ebből befolyt pénz pedig Rogán Antal propagandaminiszter bizalmasánál és offshore cégeknél kötött ki.
  • A Fidesz emellett olcsón dolgozó ukránok és törökök tízezreit hívja be, hogy a német multik akaratának megfelelően alacsonyan tartsák a magyar emberek fizetését.
  • A Fidesz kormány alatt több százezerrel nőtt a Magyarországon tartózkodó külföldiek száma, csak tavaly ötvenezren jöttek. A lassan félmilliós kivándorlás megállításáért közben nem tettek semmi érdemlegeset.
  • A Fidesz volt az a párt, amely Soros György pénzén alakult meg, az üzletember pénze nélkül ki tudja, mi lett volna Orbán Viktorral, akit Soros Oxfordban taníttatott ki.

Azok a régi szép idők, amikor Orbánék adóforintok helyett legfeljebb Soros pénzét költhették saját hobbijukra

A mostani tömeges néphülyítést abból az alkalomból találta ki a Magyarországot bevándorlókkal elárasztó Fidesz, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője arról beszélt az ATV-n: nem támogatja, hogy az Európai Bizottság megtérítse a magyar kormány számára a határzár építésének költségeit. Arról nem beszélt egyáltalán, hogy elbontaná-e a kerítést.

(alfahir.hu nyomán)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »