? 400 ezer forintért kelt el a makói testnevelő tanár híres vasalódeszkája

Elkelt a vicces videóval híressé vált Vezsenyi László vasalódeszkája, amelyet korábban jótékony célra ajánlott fel a makói testnevelőtanár, számolt be az RTL Klub Híradója.

A több mint egy hétig tartó licit összesen több mint 400 ezer forintot hozott a Tappancs Állatvédő Alapítványnak, a pedagógus ugyanis nekik ajánlotta az összeget. Az szegedi állatvédő alapítvány vezetője azt mondta, nagyon meglepődtek, de hálásak a felajánlásért. Mivel több, mint 200 állatról gondoskodnak a telephelyükön, lesz helye a pénznek.

Ahogy arról beszámoltunk, a Makói József Attila Gimnázium testnevelő tanárát írásbeli figyelmeztetésben részesítette és eltiltotta a csoportjaitól, valamint más munkára kényszerítette a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ vezetője, mert Vezsenyi László egy humoros videóban vasalódeszkán szemléltette az úszásoktatást. A Klebersberg Központ azt közölte, hogy kérték a tankerületi központ vezetőjét, hogy vizsgálja felül a döntését, mert az eljárásával nem értenek egyet. Az ügyben hivatalból azonnali vizsgálatot indított az oktatási jogok biztosa. Aáry-Tamás Lajos szerint a testnevelő tanárt emberi méltóságában sértette meg a tankerület vezetője. A tanárt támogatására egy online petíció is indult. Az illetékes tankerületi vezető, Balázs József később lemondott.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink