Nyitott autókból lopott Szegeden

A szegedi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki az elmúlt időszakban több személyautóból tulajdonított el értékeket a Tisza-parti városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 36 éves férfi 2020 áprilisa és júliusa között öt személyautóból lopott. A gyanúsított olyan járműveket figyelt ki – általában nagyáruházak parkolójában -, amelyeket tulajdonosa elfelejtett lezárni. Miután meggyőződött arról, hogy senki sem látja, kinyitotta a gépkocsik ajtajait és átkutatta azokat. Egy sértett bevásárlókocsijából pedig pakolás közben vette ki a pénztárcáját. Cselekményei során személyes iratok és mobiltelefonok mellett, csaknem félmillió forintot tulajdonított el.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A helybeli férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Fodor Ákos magyar költő és műfordító, a magyar haiku mestere.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink