Orbán Viktor üzenete: síszezonban ne tervezzünk külföldi utazásokat!

,,Éjszakába nyúló ülés után. Nehéz időszak elébe nézünk, de a magyar egészségügy állja a sarat” – e szavakkal tette közzé Orbán Viktor új videóját közösségi média oldalán. (Kiemelt fotó: Orbán Viktor miniszterelnök (k) az Európai Unió kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának első napi ülésére érkezik 2020. október 15-én – MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A brüsszeli találkozón részt vevő miniszterelnök közölte, egész Európában nehéz a helyzet, s még Németországban is többen halnak meg, mint Magyarországon.

Orbán azt is elmondta, a magyar egészségügy európai összevetésben egyelőre jól állja a sarat.

Bízunk az orvosainkban, ápolóinkban, a járványügyi szakembereinkben és a határvédelmet biztosító rendőreinkben is

– fogalmazott.

Mindezeken túl kitért arra, hogy miután a járvány felszálló ágban marad a következő hónapokban is, ezért nehéz ősz és talán még nehezebb tél elé nézünk.

Közeleg a síszezon, mindenki tervezi a téli vakációját. Tegnap este részletesen megismerve az európai helyzetet, azt javaslom, hogy ne tervezzenek a síszezonban külföldi utazásokat!

– üzente a miniszterelnök.

(alfahir.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »