Tóth Péter a Jobbik jelöltje a Csongrád-Csanád megyei kettes körzetben

A Jobbik jelöltje Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerületében Tóth Péter, Szeged Megyei Jogú Város városközi kapcsolataiért felelős tanácsadója – írja hétfői közleményében az ellenzéki párt.

A Jobbik azt közölte: pártjuk elkötelezett az összefogás mellett és a választók is ezzel bízták meg őket. Csak ott indítanak jobbikos jelöltet az előválasztáson, ahol tudják, ők a legalkalmasabbak a Fidesz legyőzésére. Szerintük nemcsak Tóth Péter szakértelme, hanem több éves közéleti munkája, politikai és szakmai tapasztalata is alkalmassá teszi arra, hogy 2022 után ő legyen a körzet országgyűlési képviselője.

,,Hazánk újjáépítése és térségünk fejlesztése megvalósíthatatlan terv marad, ha nem váltunk kormányt 2022-ben. Azért indulok az őszi előválasztáson, hogy – amennyiben a választók bizalmat szavaznak nekem – én lehessek az az egy, aki megméretteti magát a Fidesz jelöltjével szemben 2022-ben. Hiszem, hogy együtt, összefogva legyőzhetjük itt a helyi kiskirályt és országosan is nyerni fog az ellenzék” – írta Tóth Péter közösségi oldalán.

A Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerülethez tartozik Szeged egy része, Ásotthalom, Bordány, Domaszék, Forráskút, Mórahalom, Öttömös, Pusztamérges, Röszke, Ruzsa, Üllés, Zákányszék és Zsombó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink